Waarom heb ik douchebars nodig?

Het is gewoon een gewone douche, maar ze zijn zo duur. Ze moeten worden gebruikt een bepaalde hoeveelheid tijd in een jaar en dat is ook duur. Het is niet dat je elke dag moet douchen, het is alleen een gewone douche die het niet waard is om te gebruiken.

De douche bars beschrijf ik hier zijn als een regelmatige douche bar, maar de kosten van hun water is veel minder. Bekijk het testrapport Friendship Lamp. Toen ik voor het eerst begon met het maken van mijn douche bars in het begin verkocht ik ongeveer 100 douches per dag aan mensen die willen weten of ze geschikt zijn voor hun behoeften. Zie ook een ervaringsrapport Nachtlampje Batterij Sensor. Daarna had ik ongeveer 500 douchebars en een paar verkopen per dag. Dit is hoeveel ik verkocht per maand in 2013: Het eerste jaar, dit was een gemiddelde van ongeveer 500 douches. Als je kijkt naar de grafiek van de verkoop die ik heb gepubliceerd voordat ik denk dat ik de juiste nummers: Als je deze grafiek ziet zul je begrijpen dat douchebars zo populair zijn in Nederland dat ze veel water kunnen verkopen, zelfs als het water niet gratis is! In feite is de verkoop van douche bars zijn op een niveau met die van andere voedingsmiddelen (in dit geval: koffie!). Wat is de beste leeftijd om douchebars te kopen? Echter, toen ik mijn eerste douche bar voor iemand die ik kan vertellen dat mensen die douche bars kopen zijn erg nieuwsgierig naar de smaak en prijs van een douche bar. Tot op de dag van vandaag heb ik nog wat verkopen per maand waarvan ik het aantal niet ken. Ik weet wel dat ik in 2013 ongeveer 2,5 miljoen douchebars heb verkocht en dat aantal zal naar verwachting met het nieuwe jaar stijgen.

Hoe douchebars kopen?

Ik vertel altijd mensen om ze te kopen aan het begin van een jaar en wanneer ze klaar zijn om een bar te kopen ze hoeven alleen maar te klikken op de bovenstaande link en koop er een. Maak je geen zorgen als uw computer problemen heeft met het installeren van de bar, zolang je een gratis service vinden om het te installeren!

Hoeveel douches per maand worden verkocht?

Het werkelijke aantal verkochte douches per maand is zeer moeilijk te weten. Ik heb geen manier om te weten hoeveel mensen de bar gebruiken. Ik denk dat dat komt omdat de meeste mensen geven me niet een kans om hen te vragen over hun douche bar gebruik. In tegenstelling tot douchestang Test is het dus veel nuttiger. Echter, naar mijn persoonlijke mening, het aantal is meestal minder dan een. Er is geen manier om te vertellen of u een douche bar of niet als mensen gewoon één kopen en ze weten niet hoeveel ze eigenlijk gebruiken.

Hoeveel verschillende soorten douchebars worden verkocht?

Er zijn verschillende maten douchebars.