Is het mogelijk om douchebars terug te brengen?

Ja! Als u het product terug, zal ik restitutie het verschil in de prijs van uw douche bar. Dit betekent dat u niet verantwoordelijk bent voor eventuele schade of defecten in het product dat u hebt gekocht. Als u besluit om te kopen van een andere bron, zal ik u terugbetalen voor het verschil tussen de twee prijzen. Dus als de prijs die u voor een douche bar betaald is $50 en het kost je $20 ( vanwege het verschil van $10) krijgt u een $5 restitutie. Dit onderscheidt het expliciet van andere producten zoals Starter Tl Lamp.

Als u een terugbetaling wilt krijgen voor het verschil tussen uw huidige prijs en de oorspronkelijke prijs, u mij een PM op deze blog sturen. Als je in dit geval hulp nodig hebt, kun je me altijd bereiken op Instagram als e_jansen en ik zal zo snel mogelijk antwoorden. Ik heb wat informatie over het proces voor het krijgen van een terugbetaling als je er een wilt, maar het zou onmogelijk zijn om te beschrijven in een blogpost. Als u geïnteresseerd bent in het proberen van mijn product, lees dan verder. Dus, ik wil een douche bar die ik nog nooit eerder heb gezien proberen, dus ik zal de volledige naam van mijn nieuwe favoriete douchebar geven. Nachtkastje Taupe Kleur is echter het proberen waard. Dit is mijn eerste douchebar. Ik bestelde twee douche bars van het internet. Ik kocht twee om een bar te testen voor mijn persoonlijk gebruik. Mijn testbar: 1) Deze douchebar is gemaakt van acryl. Dit is een van de nieuwe douchebars beschikbaar uit Japan. In tegenstelling tot douchestang, is het merkbaar meer resounding. Veel van de andere douche bars gemaakt van plastic zijn goedkoop als chips. 2) Het is gemaakt van hard plastic, dat is niet hetzelfde als een acryl. Hard plastic is zachter, beter bestand tegen waterpenetratie. Zacht plastic is minder poreus en is ook niet bestand tegen waterpenetratie. 3) Het heeft twee kleppen. Een van hen opent en sluit met een trekkracht. De andere is aangesloten op een hendel. Wanneer deze wordt geopend, wordt de balk automatisch vergrendeld.