Disclaimer over Affiliate Revenue

U zult geen producten vinden die we niet hebben beoordeeld of geverifieerd.

Als je dit bericht leuk vindt, volg ons dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste berichten. U ons ook e-mailen op [email protected], of laat ons hieronder een reactie achter. Als je nieuw bent op de blog, raden we je ook aan om een kijkje te nemen in onze Introductie To Beauty Series. We zullen het plaatsen van meer berichten in deze blog om u te helpen ontdekken een aantal van onze favoriete beauty producten. Als je dit bericht leuk vindt, bekijk dan onze Beauty Subscription Box voor een korting op een van onze maandelijkse schoonheidsdozen. We hebben ook een paar beloningen voor onze abonnees, dus zorg ervoor dat u onze beloningen pagina te controleren voor meer informatie. Bedankt voor het lezen, en we zullen je zien in de volgende post.

Affiliate Links zijn niet bedoeld om beoordelingen of goedkeuringen op de website van deze site te wijzigen. We hebben geen controle over de inhoud van deze beoordelingen. Je hebt de verantwoordelijkheid om te kiezen of je de gratis spullen wilt ontvangen of niet. Affiliate links kan een groot ding en helpen om de blog te ondersteunen als je ze gebruikt. Affiliate links zullen altijd worden vermeld op de eerste pagina van onze reviews als we worden vermeld op alle. We zouden nooit de link in een negatieve context.

Details van de beoordeling:

Ik kreeg deze tas voor het eerst een paar maanden geleden, en ik vond het toen en nog steeds love it now. Ik heb de bruine en grijze kleur combo en de tas is perfect. Het is licht en luchtig, en het materiaal is dik en duurzaam. Er zijn een paar plaatsen waar het materiaal dunner zou kunnen zijn, maar het is nog steeds vrij duurzaam.