About us

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om mensen te helpen de douche het best mogelijke te hebben in hun douche of bad. Ik hou ervan om mensen gelukkig te maken. Het is een liefde voor het leven die me over de hele wereld heeft gedragen en mij een passie heeft gegeven om mensen te helpen hun leven beter te maken.

Ik begon deze blog in maart 2013 na het hebben van mijn zoon en ik zowel leed aan anafylaxie. De symptomen begonnen vanuit mijn maag, maar ik moest worden opgenomen in het ziekenhuis omdat het in mijn nek, zodat mijn arts moest een CAT-scan te doen. Mijn nek stond in brand en ik had een manier nodig om een beademingsapparaat te krijgen om te helpen met ademhalen. Dus dit was het eerste wat op mijn lijst te doen. Ik was vastbesloten om iets te krijgen om mijn zoon te helpen, maar ik kon niet zomaar opstijgen en het doen zonder het voor mezelf te kunnen doen. Dus ik schreef over mijn verhaal en kreeg wat advies van andere moeders en artsen in mijn omgeving die me hielpen met mijn medische rekeningen, evenals het krijgen van het idee dat ik het juiste deed voor mijn familie. De rest is geschiedenis.

Mijn vader zei altijd dat ik nooit seks met iemand mocht hebben tenzij je getrouwd bent. Dus, het was een grote openbaring toen ik trouwde en we hadden twee prachtige kinderen. We hadden geen seks tot we ouders werden, iets wat ik nooit had met mijn jongere broer. Dus, het was een enorme verandering toen ik begon seks te hebben en besefte dat mijn vader me nooit vertelde dat niet te doen. Ik ben een feministe, dus toen ik trouwde voelde ik me altijd trots en ik vertelde iedereen erover. En nadat mijn man ziek werd, maakte ik me zorgen om mijn dochter. Ik besloot dat ik haar de waarheid zou vertellen en mijn eerste gedachte was om het seksspeeltje bedrijf, Kiiroo, te vragen. Mijn man en ik hadden altijd van kiiroo gehouden, maar nu was het tijd om nieuwe kiiroos te kopen. Ik deed het zonder enige aarzeling. Ik was zo opgewonden. Ik vroeg mijn man, 'waarom heb je niet meer kopen' (een vraag die hij was echt gewend aan het beantwoorden).

Op sociale media vind je mij als [email protected], Facebook-pagina, Instagram, Youtube en YouTube-kanalen. Ik hou ervan om met mensen te praten en de kennis over douchebars te delen en hoe ze je zelf in stijl kunnen laten reinigen. Ik geloof dat we allemaal houden van de manier waarop ons lichaam eruit ziet en voelt, maar soms hebben we gewoon een kleine boost nodig om het er altijd geweldig uit te laten zien. Een douchebar zal u zeker helpen dat te bereiken.

De douche bar is de perfecte oplossing voor de droge, stinkende en rommelige haren van de meesten van ons. Het doet een vrij goede baan in het maken van je haar ziet er natuurlijk, zacht en mooi zonder het verlaten van een kleverige residu. En, als je het dagelijks gebruikt, u zeker uw haar schoon en gezond te houden. Dus, als u op zoek bent naar een schoon en gezond haar hebben, check out deze top 10 douche bar ingrediënten die ik heb getest op mijn haar: 1. Citroensap: Je weet dat moment waarop je het gevoel dat je haar is zo droog en plakkerig dat je begint te jeuken van je haar? En je wilt de douche niet stoppen? Nou, met het water in je douche, zal het snel verwijderen dat probleem. Citroensap is ook bekend als natuurlijke exfoliator.

Mijn Ebook, die heet "Hoe maak je een douche bar" is gratis, maar ik vraag om een paar dingen, zoals:

een korte beschrijving van de bar. Een link naar een goede website. Een foto van de bar of een foto van jou erin. Uw e-mailadres.

Mijn doel is om te kunnen al deze dingen zelf te maken, en ik wil dat dit de eerste blog post die ik doe voor deze zakelijke onderneming. Het eerste wat ik doe als ik een freebie of iets is stuur het naar mijn moeder, die dan zal krijgen voor mij. Maar soms vind ik dingen op het internet die ik kan doen en ik wil gewoon het idee te delen. Hier zijn een aantal gratis douche bar ideeën: 1. Hairband - Dit is eigenlijk een band die is bevestigd aan uw douche deur. Ik denk niet echt dat dit een geweldig idee, maar het is er een die ik heb veel vrienden die hebben geprobeerd en het is een van die ideeën die gek lijkt, maar misschien gewoon werken.